Сутерен.мк

Светилиште ни на небо, ни на земја

На приближно еден час возење од Верона ќе го пронајдете езерото Гарда, најголемото италијанско езеро кое…

Традиционални верници во испрофанизирана црква

Само дваесеттина проценти од православните Македонци се убедени верници! По осамостојувањето на земјава и по збогувањето…