Сутерен.мк

Како вселената влијае на човечкото тело?

Во истражувањето учествувале 14 астронаути и три астронаутки, кои останале во вселената по околу пет месеца.Научниците…

Откриен нов дел од човечкото тело!

Ставете ги прстите на задниот дел од образите и стиснете ги забите. Ќе забележите напнат мускул…

Светлана Антиќ – Јовчевска: Облеката човека не го чини човек!

Правот ги покрива и блескавите и рапавите површини. Само кога ќе се загребе и оттргне, сјајот…