Сутерен.мк

Што се можат многу пари?

Челичен мост во пристанишниот холандски град Ротердам ќе биде делумно демонтиран за да овозможи простор за…

Зошто Ди Каприо ги налути обожователите?

Актерот, познат како еден од најголемите поборници за зачувување на природата беше виден како се релаксира…