Сутерен.мк

Северџан Бајрам: Кољо, немој да ме заебаваш!

Ѕвездата на „Џипси меџик“ и „Црна мачка, бел мачор“ зборува за малтретирањата од страна на Кустурица,…

Мики Манојловиќ: Сите отидоа во мајчина им

Како прво, човекот не се вика Мики, туку Предраг Манојловиќ. Како второ, не е само ѕвезда,…

Тони Михајловски: Се коцкам и учам

Реакциите и расположенијата му се менуваат брзо, искрено, придружени со еден фин презир за последиците. И…