Сутерен.мк

Аца Лукас на свадбата на синот!

Аца Лукас денеска го жени синот Лазар, а како што пишуваат српските медиуми, пејачот е најрасположен на свадбената веселба!

Тој ја испеал и првата песна на свадбата „Има ли наде за нас“, на која младенците го изиграле свадбениот танц. Потоа, на задоволство на пристутните, продолжил со неговиот хит „Волиш ли ме“, по што извадил купче со евра за да ја кити музиката, а и самиот себе.

На свадбата запеа и Саша Матиќ, а се очекува веселбата да трае до раните утриснките часови и на неа да се појават колегите на Лукас.

Видео…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *