Сутерен.мк

Блиски средби од блискоисточен вид

На аеродром во Турција, израелскиот авион со спасувачи се паркираше до иранскиот авион со спасувачи испратени за помош во земјата.


Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *