Сутерен.мк

Боите на следната сезона

Компанијата Pantone го објави својот редовен годишен извештај за боите што ќе бидат во тренд во наредниопт период. Според нив, во модните колекции за пролет/лето 2022-ра ќе доминираат десет бои, а пет бои со послаб интентзитет ќе им бидат комплементарни!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *