Сутерен.мк

БОТ за пиво!

Холандската пивара Хајнекен смисли генијален ладилник за пиво, кој својот газда го следи во чекор како верно куче, па дури и го прашува дали е жеден, а не му треба дури ни поводник?!

Фрижидерот наречен Б.О.Т. (кратенка од “Beer Outdoor Transporter”) поврзан е со паметниот телефон на сопственикот, има шест тркала, самостоен е во возењето (совладува дури и мали препреки), собира 12 лименки пиво и благодарение на блутут сигналот секогаш е во близина.

За жал, овој автономен ладилник за пијалок не може да се купи, но може да се освои на интернет наградната игра на Хајнекен што е во тек.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *