Сутерен.мк

Венчаницата на летото

Францускиот дизајнер Жакумус се жени за две недели и тоа го најави на Инстаграм, поставувајќи го на својот профил видеото на Лила Мос (ќерката на иконичната манекенка Кејт Мос), која ја носи преубаватас венчаница претставена на есенските колекции.

Станува збор за популарниот сирена-крој, но како што е веќе кажано: во деталите е совршeнството.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *