Сутерен.мк

Вистинската елита нема комплекси

Хајди Клум е светски позната манекенка, а и денес нејзините модни комбинации го привлекуваат вниманието на сите и се пример за тоа како треба да изгледаат девојктие.

Лени Клум, ќерката на Хајди е млада тинејџерка, која сега ја прослави матурата на еден многу посебен начин.

Секако дека Лени можела да облече најразлични фустани од познатите светски брендови и да биде главна тема, меѓутоа, таа одбра миди црн фустан без прерамки, кој го искомбинира со светкава чанта и елегантно, скоро незабележливо ланче.
Она што е ексклузива во изборот е дека споменатата креација ја носеше Хајди уште во 1998 година.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *