Сутерен.мк

Да ги мислиме или големи се?!

  • „Додека СДСМ нема да се врати на власт, нема да се жениме“

Младински активист на СДСМ, во очекување на новото „ерегенско“ мнозинство!

  • „Владина криза имаше повеќе во медиумите отколку во реалноста“

Слободан Чашуле, портпарол на ДА, кому никој до пред еден месец не му веруваше.

  • „Средствата треба да стигнат најдоцна до 30 февруари“

Водителка на „Утринско огледало“ на МРТВ.

  • „Ти добар ли си, бе?!“

Александар Пандов, парламентраец го прашува својот колега Ѕвонко Мирчевски од ВМРО – Вистинска.

„Старт“, 2000 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *