Сутерен.мк

Да му помогнеме на новинарот Саше Димовски

На новинарот Саше Димовски му е ампутирана ногата, и со сметки за донации се собира помош, за да му се помогне повторно да прооди. Потребни се пари за протези и за рехабилитација.

Сметки за донации:
Денарска: 250101000288259
Девизна: 1408000644660

SWIFT: INSBMK22
IBAN 07250780006446692

Шпаркасе банка Македонија

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *