Сутерен.мк

Ретки слики од Дубаи!

Најголемиот град во Обединетите арапски емирати по многу нешта е уникатен и воодушевувачки. Па така, во Дубаи може да се види роботи како спортуваат, возење по вода, „сијамски возила“, контролирање на градската температура, неверојатни цветни градини, теениски терени на „небо“, скијање во пустина, бањи за богови, колачи од злато (се јадат, да), но и златни автомобили, златни плочки наместо потпетици, бебешки цуцли со злато, банкомат за злато…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *