Сутерен.мк

За земјотресот нема Курди и Турци, сите се вистински исти

Едното видео е од доминантно курдскиот град во Сирија, Џандарис. Другото е од турски Хатај. Во двете видеа, две бебиња. Најбебиња. Двете зафатени од земјотресот што не дискриминира по никаква основа.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *