Сутерен.мк

Значи, ништо не остана свето!

Унгарскиот мајстор на фотошопот, кој на социјалните мрежи се потпишува како PixelFaker, посакал да види како би изгледало кога Џек Спероу би бил еден од ликовите во филмот „Титаник“ и му тргнало…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *