Сутерен.мк

Идиотика

Имам се во животот, ама еден фраер нејќе да ме погледне. Знам дека се понаша па неодамна му нарачав букет од сто рози да му испорачаат пред врата од мене. Шо викате?

Некоја

Некоја дарлинг, вакви работи прават исклучително богати идиоти за да импресионираат други исклучително богати идиоти. Резултатот е обично, идиотски…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *