Сутерен.мк

Како Вук Караџиќ малтретирал луѓе?

Мислите дека сите идиотизми се производство на новиве времиња? Не,не се. Од кога е светот и векот, будали имало колку може планетава да издржи. И не, не останале баш сите на рекла -казала. Има документирани и тоа како! Уште пред интернетот…

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *