Сутерен.мк

Како да излудиш мајка?

Секогаш кога неговата девојка преку пораки се распрашува за нивната ќерќичка Аликс и синчето Астер, Белгиецот Кени Деус и испраќа фотографија да и ја долови ситуацијата во која се наоѓаат тој ден!

Во прашање се секако фото – монтажи со кои Кени на креативен начин ја убедува мајката на своите деца дека се е во ред, но истовремено барем за момент и ја преплашува.

Фотографиите потоа ги објавува на својот Инстаграм профил @onadventurewithdad.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *