Сутерен.мк

Како изгледа новиот Ориент експрес?

Од 2023 година, прочуениот воз Ориент експрес се враќа на шините!

Станува збор всушност, за шест нови возови, со луксузен ентериер и со сосема нова  рута: Париз – Рим – Сплит – Истанбул.

Во Рим во меѓувреме, ќе биде отворен специјален хотел само за патниците во овој воз, кои тука ќе имаат задолжителна пауза.

Цената на едно ноќевање ќе чини околу две илјади евра!

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *