Сутерен.мк

Кусо, покусо

Имам 30 години, образован сум, умен, а мислам и згоден. Сепак, немам девојка. Како да си најдам една?
Коко

Коко дарлинг, ишишајте се, избричете се, избањајте се и, бидете културен…

Веќе неколку години се обидувам да се стабилизирам со емотивна врска, ама не ми успева. Се ми оди фати – пушти. Не знам во што е проблемот?

С.К.

С.К. дарлинг, и за вас важи претходниот одговор…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *