Сутерен.мк

Македонија доби центар за лекување од дебелина

Првиот центар за лекување од прекумерна тежина во земјава ќе функционира во рамките на болницата Осми септември во Скопје, каде во процесот ќе бидат вклучен цел тим медицински кадар.

Дел од тимот е и д-р Танер Хасан, кој вели дека дебелината добива епидемиолошки размери…
Видео…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *