Сутерен.мк

Најдобрите подводни фотографии

Фотографи од 71 земја од светот приложиле околу 4 200 фоографии за потребите на натпреварот Underwater Photographer of the Year, на кој се избираат најдобрите подводни фотографии на годината!

Главната награда му припадна на Шпанецот Рафаел Фернандез Кабаљеро за фотографијата снимена на Малдиви, а насловена како „Џинови на ноќта“.

Дел од останатите што беа вброени меѓу најдобрите на овој конкурс, ви пренесуваме…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *