Сутерен.мк

На кое скалило е македонската кујна во светот?

Светскиот интернет атлас на традиционални јадења, локални продукти и автентични ресторани, секоја година прави листа на најдобрите кујни во светот.

Оценувањето е интерактивно, гласаат читателите, а екипата на сајтот ја пронаоѓа средната вредност.

Земјите што не се на списокот, немаат доволно гласови за да се земат во предвид.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *