Сутерен.мк

Носталгија

Помина и оваа зима, а мене уште ме мачи носталгија по него. Поминаа пет години…?

Маја, 35, Ск

Маја дарлинг, носталгијата е трик на духовите од минатото. Во суштина, тоа е жал за едно исчезнато време и за едно исчезнато „јас“ во него…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *