Сутерен.мк

Оган

Фејсбук с(р)еќавања…

  • Немаше нешто што ме промаши. Се ме здроби.
  • Дојди да те разочарам.

  • Некој, некаде ја има најдобрата верзија од мене. Го молам да ја пушти во сообраќај.
  • Ништо што не е оган, не допирам!
  • Најтешко е да сакаш некого, кој не се сака себеси.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *