Сутерен.мк

Одлуките во Новата…

Нема потреба од никакво дополнително појаснување. Англиски до толку, знаете. Постари се, ама златни правила се! И не отстапувајте од нив. Среќна Нова година!

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *