Сутерен.мк

Општина Драчево и уште нешто

Додека „Општина“ Драчево во овие кризни македонски времиња (а кога биле поинакви?!) продолжува да го негува духот на непокорот, во светот се е по старо, само политикантските глупости се тераат на нов начин.

Повелете од интернет блицкригот на досетливите…

 

Бонус – член на самоповиканиот преговарачки тим во руско-украинскиот конфликт:

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *