Сутерен.мк

Париска улична уметност

Францускиот уличен уметник Левале е познат по своите дела, што можат да се видат на фасадите на неговиот роден град. Неговите реалистични фигури често се во интеракција со својата околина т.е. ритамот на Париз…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *