Сутерен.мк

Право на сон!

Маж ми многу р’чи. Се лути кога си одам од креветот, а мене ме гризе совест дека го оставам сам.

Весна

Весна дарлинг, мислам дека во брачниот договор никаде нема член по ова прашање.

Нејсе.

Неприкосновено право на добар сон е за секој што дише. Особено, за мамурните…

(Упатствата во оваа рубрика се само субјективно гледање на меѓучовечките релации. Никако не треба да се сфатат како достојна замена за стручно мислење.)

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *