Сутерен.мк

Прв подводен музеј на Медитеранот

Вајарот Џејсон Декар Тејлор има нов подводен музејски проект и тоа во Кипар. Неговите подводни скулптури ќе можат да се видат во градот Аја Напа, во првиот подводен музеј на Медитеранот, МУСАН!

Станува збор за своевидна подводна шума, полна со скулптури на дрвја, деца кои си играат и други необични ликови што одблизу можат да ги видат нуркачите!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *