Сутерен.мк

Предизборно и нелокално

Пред да гласате, уште еднаш да се преслушаме и посмееме. На туѓа сметка, секако. Како што и личи пред секои избори. После ќе се смееме на наша. Долго…

Кога се случи шмелцувањето, знае некој?

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *