Сутерен.мк

Рекоа и ги збогативме

„Јас потекнувам од типично србоманско семејство и затоа немам бугарски комплекс“

ЉуБчо Георгиевски

„Таму се смеевте како тавтабита“

Бошко Трпески од ТВ Сител на Сашо Станинов

„Се наоѓаме во една бременита енигматична неизвесност“

Никола Кљусев

„Денес дури и кретените се полни со идеи, буреконосачу асистентски“

Александар Димитров на Љубомир Фрчковски

 

„Старт“, 1999 година

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *