Сутерен.мк

Розовиот Валентино

Дизајнерот на модната куќа „Валентино“, Пјерпаоло Пичоли, за сезоната есен-зима 2022/23 ја предложи колекцијата Valentino Pink PP, во која наместо препознатливата „валентино-црвена“, внесе розова боја. На ревијата што се одржа на Париската модна недела дури 40 комбинации беа целосно розово обоени…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *