Сутерен.мк

Спасовски не чувствува одговорност за личните исправи

Поранешниот министер за внатрешни работи, Оливер Спасовски не смета дека е лично одговорен за хаосот со издавањето лични документи, пред се со патните исправи, вели во интервјуто за ТВ Телма со новинарот Боби Христов.

Оценува дека биле создадени сите предуслови, граѓаните на време да ги заменат документите, но не сакаше да се извини на ниту еден од околу 640.000 луѓе кои од понеделникот останаа без пасош.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *