Сутерен.мк

Средба

Фејсбук с(р)еќавања…

 

Го фати погледот на маркантниот убавец кој сам седеше во таксито. Неговите очи под уличното светло ненадејно оживеаја една бескрајна ноќ и темјанушки.

И за момент, таа повторно се присети на делот од заборавениот живот и одалеченоста од сегашниот.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *