Сутерен.мк

Уличните фотографии на 2021-ва!

Фондацијата Street Photographers Foundation ги објави финалистите и победниците од својот годишен натпревар за најдобра улична фотографија.

Целта на Фондацијата е афирмација на талентираните професионални и аматерски фотографи од целиот свет.

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *