Сутерен.мк

Нова бајка од Шанел

На актуелната Модна недела во Париз се одржа и ревијата за есен/зима – 2022/2023 на модната куќа Шанел која очекувано, предизвика големо внимание.

Клучот на успехот на овој бренд се чини е во богатото наследство, но и во слободата на новата креативна директорка Вирџинија Вијар да ја следи својата визија и да го води Шанел во правец во кој таа смета дека е најдобар…

Извор…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *