Сутерен.мк

Што не се прави кога грми?

Доктори од Американскиот Центар за контрола на болести (CDC) велат дека кога грми и се подготвува невреме, луѓето треба да ги избегнуваат сите активности засновани на вода, вклучително туширање и миење садови

Не мијте чинии, не перете алишта и не се бањајте.

Немојте да користите фиксен телефон.

Исклучете ги од струја сите електрични апарати.

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *