Сутерен.мк

Џиновска мачка се појави во Токио!

Огромна анимирана хиперреалистична мачка се појави неодамна на 3Д билборд во Токио!

Таа секој ден се буди во седум наутро, мјаука, се движи се до еден часот по полноќ.

Гломазниот билборд, кој покрива три ката од зградата на која што е поставен на искривен лед екран, постојано го прикажува видеото во совршена 4К резолуција.

 

 

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *