Сутерен.мк

Едно село, едно дете

Има една африканска поговорка која вели „за да се изгледа едно дете, потребно е едно цело…

Причини за радост

Грчки мит раскажува дека една прекрасна девојка – воин, израсната во безусловна слобода била своевремено најбрза…

Бранка Д. Најдовска: За жените и супер женките!

Повеќето од денешните мажјаци пораснале во семејства каде што мајките и сестрите буквално биле измеќарки и…

ЕПП

Живо ме интересира: кој нормален би се напил од течноста во која претходно се искапел некој!?…

Надеж

Секоја личност при раѓањето, во небесното огледало е чудесна мешавина на енергии подготвени да заронат во…

Лицата на успехот

Неуспехот доаѓа сам од себе, но неговото чинење е многу поскапо и не не прашува дали…

Смислата на промените

Секоја нова година, како и секој нов почеток се пречекува со надеж. Дека нешто ќе се…

Бранка Д. Најдовска: Неколкумина добри луѓе

Сите за себе сакаме да мислиме дека припаѓаме во категоријата на добри луѓе. Добар родител, животен…