Сутерен.мк

Да немаше абортус, јас не ќе постоев

Актерката Маја Хок зборуваше за забраната за абортус во Америка и откри како пристапот до легален…

Исповед на Ума Турман за абортусот

„Го следев текот на радикалниот закон против абортусот во Тексас со голема тага и нешто како…

Само Ватикан среќен со забранетиот абортус во САД

Папската академија за живот денеска ја пофали одлуката на Врховниот суд на САД да им дозволи…

Исповед на Шерон Стоун за мајчинството

Актерката Шерон Стоун за прв пат се огласи за борбата за потомство и откри дека имала…