Сутерен.мк

Кои Балканци бараат азил?

Албанските граѓани и понатаму се први на списокот на баратели на азил од земјите на Западен…

Лондон под инвазија од Косовари

Пристигнувањето на зголемен број Албанци илегално преку Ла Манш толку ја вознемири британската влада што министерката…