Сутерен.мк

Пропаѓа Амазон, а и Гугл?

Ко-основачот на Мајкрософт, Бил Гејтс, е убеден дека на полето на вештачката интелигенција во иднина ќе…

Амазон ќе лансира сателити во 2024 година

Амазон планира да ги лансира своите први интернет-сателити во првата половина од 2024 година, а набрзо…

Амазон ќе отпушти 10 000 луѓе

Ова би било најголемото намалување на работна сила во историјата на компанијата и првенствено би влијаело…

Амазон не ги признава криптовалутите

Извршниот директор на Амазон, Енди Џеси, рече дека овој гигант за е-трговија нема да додаде криптовалути…

Глупави, корисни нешта

Интернет е преполн со глупости, особено на страниците како Виш, И-беј, Амазон… Таму има такви бесмислени…

„Нацизмот“ на Амазон

Компанијата Амазон го смени главниот логотип на апликацијата за купување после реакциите на купувачите на кои…