Сутерен.мк

Магдалена Андоновска: Холивудски разводи и домашни озборувачи

По неколку напнати недели додека го чекавме исходот од судењето на холивудските ѕвезди Амбер Хард и…

Победата на пиратот

Џони Деп го доби судскиот спор против бившата сопруга Амбер Херд која ја тужеше за клевета…