Сутерен.мк

Ана Бунтеска: Малата принцеза

Нора ги имаше најзелените очи што некогаш ги бевме виделе. Крупни, со златни и црни точки…

Ана Бунтеска: Ниночка

Ја имаше одминато заедно со чекорот низ времето. Само одвреме навреме мирисот на толку препознатливата болка…

Ана Бунтеска: Илузија

Се разбуди покрај неа, како и секое утро. Сонцето се пробиваше низ тешките завеси, кршејќи ја…