Сутерен.мк

Се можело и без Фејсбук!

Ако некој ви каже дека ќе ви плати 1.800 долари доколку издржите шест години без социјални…

Алкохолот и вакцините

Нема докази дека конзумирањето на алкохол после вакцинирањето влијае на ефикасноста на инекциите против коронавирусот, објави…