Сутерен.мк

Лекција за стајлингот на жените на туѓи свадби

Пред неколку дена се ожени најмладиот брат на Новак Ѓоковиќ, Ѓорѓе, со водителката и манекенката Сашка…

Бои, што се забранети на свадба

Да се носи бела боја на нечија венчавка е еднакво на непочитување. Единствено, може да останете…

Непишани правила што не се почитуваат!

Постојат многу правила на однесување на кои треба да се придржуваме за да бидеме љубезни и…

Како цврстата валута го победи сервисот за ручавање?

На поканите за денешните свадби се почесто стои напомената дека подароците треба да бидат спакувани во…