Сутерен.мк

Борба за себе

Имам според многумина среден живот, стан, угледно работно место, добро семејство. Имам 55 години и не…

Јасна Котеска: А сега, нешто сосема лично…

Пред четири години, во 2017, мојот тогашен сопруг не’ остави мене и нашиот малолетен син кој…

Како да се справите со анксиозноста?

Анксиозноста е природна човекова емоција, создадена да не заштити од потенцијалните закани. Сепак, таа не е…

Игор Пачемски: Ковиде леде, 3 дел – Епилог

„А ја сам самооо, нежна жена…“ Види ја пустата Спасе, како пеперутка е! Да, вистина е.…