Сутерен.мк

Зошто сакам мачки?

Фејсбук с(р)еќавања… Затоа што се најблиску до мојот карактер. Значи, нарциси? Па, не баш. Мачките на…

Комшилак

Фејсбук с(р)еќавања… Соседството е простор со специфични закони на физиката, каде што звукот е побрз од…

Бранка Д. Најдовска: Киднапирање ирваси

Новогодишните празници секако дека се идеална прилика целото пошироко семејство да се собере на свечената трпеза…

Бранка Д. Најдовска: Кога се мора, се може!

За да ви биде животот полесен поттикнете го сопругот, синот, партнерот, да готват. Дури и кога…

Тишина

Фејсбук с(р)еќавања…   Стануваше се постудено и постудено. Тоа првенствено се гледаше по мажите на улиците…

Бранка Д. Најдовска: Чуму ти е баба со лице на девојка!?

“Возраста е добар учител, ама лош козметичар. Кога бирате маж, добро би било да е тој…

Бранка Д. Најдовска: Осмомартовски Архимедов закон

Во недостиг на нормален живот, една реминисценција како го доживував 8 март пред коронавирусот, кога се…

Бранка Д. Најдовска: Пораки врзани во панделка

Сите сакаме да даруваме речиси исто колку и да примаме подароци. При овие убави ритуали најважно…

Јавна куќа

Да, драги мои! Сите се проституираме. Во прашање е само географија… Бев пред извесно време в…