Сутерен.мк

Колкава ни е машкоста?

Конечно одговор на прашањето што сите не засега: која е просечната величина на пенисот на секоја…

Зошто гробовите се 2х2?

Гробовите не биле отсекогаш толку длабоки. За време на епидемијата на чума во Европа телата не…

Цане Андреевски: Поетот на добрината

Тој е еден од оние тивки книжевни творци, кои секогаш цврсто стоеле на земјата, не мислејќи…

Бројките и мажите

Момчето со кое излегувам неколку месеци, постојано ме прашува за поранешните сексуални партнери. Де со кого…